Narva opositsioon umbusaldab linnavolikogu esimeest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnavolikogu esimees Aleksandr Jefimov.
Narva linnavolikogu esimees Aleksandr Jefimov. Foto: Ilja Smirnov

Narva linnavolikogu opositsiooniline fraktsioon Meie Narva asub umbusaldama juba kahes kohtuastmes kriminaalkuriteos süüdi jäänud volikogu juhti Aleksandr Jefimovit, kirjutab Põhjarannik. 

Keskerakonda kuuluvale Jefimovile esitatavale umbusaldusavaldusele kirjutasid alla kõik kaheksa Meie Narva liiget. Umbusalduse avaldamise põhjuseks on see, et juba kahe astme kohtud on mõistnud Jefimovi süüdi haigushüvitisega seotud kelmuses, kuna poliitik ja jurist sai ametlikult haiguslehel olles ka töötasu. Sääraseid episoode oli uurimise andmetel aastatel 2014-2015 kokku kuus.

Põhjarannikule antud kommentaaris tunnistas Aleksandr Jefimov, et säärane avaldus on temale valulik ja ebameeldiv, kuid mingit sõbralikkust enda suhtes ta Meie Narvalt ei oodanudki. «Kõik püüavad mind võimalikult valusalt torgata ja lüüa,» sõnas ta.

Ühtlasi kinnitas Jefimov, et talle esitatavat umbusaldusavaldust hakatakse arutama veebruaris toimuval volikogu istungil.

Jefimov lisas, et ei kavatse kuni lõpliku kohtuotsuse langetamiseni vabatahtlikult oma volikogu esimehe volitusi peatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles