Viisitamme arvates teavitas kapot Pikaro

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viisitamme arvates on toimunus süüdi erakonnakaaslane Koit Pikaro, kes kapole koputas.
Viisitamme arvates on toimunus süüdi erakonnakaaslane Koit Pikaro, kes kapole koputas. Foto: Toomas Huik

Pärnu linnapea Mart Viisitamm leiab, et tema ja abilinnapea Simmo Saare kaitsepolitsei huviorbiiti sattumise taga on nende erakonnakaaslane Koit Pikaro.


Pärnu linnapea Mart Viisitamme sõnul on taastusravikeskuse Estonia juhi Vello Järvesalu kinnipidamine ning linnavalituses toimunud läbiotsimine omavahel seotud, rääkis ta Raadio Pärnule antud intervjuus.

Kahe ühel nädalal toiminud politseiuurimise taga on Viisitamme arvates üks ja seesama poliitiline jõud ja selleks on ekspolitseinik ja Pärnu volikogu liige Koit Pikaro.

Viisitamme sõnul ütles Pikaro juba paar aastat tagasi, et teeb kõik endast oleneva Pärnu linnavõimu kukutamiseks.

Raadio Pärnuga ühendust võitnud Koit Pikaro peab Pärnu linnapea avaldust huumoriks, sest tema ei saa üksipäini olla nii kõrgeid protsesse suunav poliitiline jõud. Pikaro sõnul tunneb heameelt, et ebaausad inimesed teda kardavad. Ta lisas, et Pärnu linnavalitsus võiks olla kogu aeg valvel, et Pikaro või tema firma töötajad hiilivad neil selja taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles