Orissaare festivalil uimastitega vahele jäänud mees sai karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkootikumid.
Narkootikumid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kohus määras ühe aasta ja kuue kuu pikkuse tingimisi vangistuse mehele, kes peeti narkootikumide omamise pärast kinni suvisel Orissaare muusikafestivalil I Land Sound, kirjutab Saarte Hääl kolmapäevases lehenumbris.

36-aastast Mirko Moppelit süüdistati suures koguses narkootiliste ja psühhotroopsete ainete omamises ja valdamises. Mullu 15. juulil läks Moppel Orissaares toimuvale muusikafestivalile ja taskus oli tal minigripi kilekotti pandud üheksa annust LSD-d, 1,55 grammi valkjat värvi pulbrit, mis sisaldas 17 protsendist amfetamiinsulfaati, kokku 1,5 annust ja fooliumpakendis pool annust, ehk 0,92 grammi kuivatatud seeni.

Moppelile kuuluvast sõidukist leiti samal päeval ühe annuse jagu, ehk 1,99 grammi seeneosi, kahe annuse jagu broolamfetamiini (DOB) ja 0,19 grammi rohelist värvi taimeosa, milles tuvastati THC-d, kuid protsentuaalset sisaldust ei määratud materjali vähesuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles