Äkkpidurdus viimasel hetkel: Telia otsustas Põlvast ja Valgast mitte lahkuda

Villu Päärt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Nõmm käis eile Telia Põlva esindusest läbi, kuna tema internetist ostetud telefon ei võtnud pilti ette. Ta on üllatunud, kuuldes, et esindus jääb esialgu püsima.
Rainer Nõmm käis eile Telia Põlva esindusest läbi, kuna tema internetist ostetud telefon ei võtnud pilti ette. Ta on üllatunud, kuuldes, et esindus jääb esialgu püsima. Foto: Sille Annuk

Telekommunikatsioonihiid Telia otsustas päevapealt loobuda plaanist keerata Põlvas ja Valgas esinduste uksed tänasest lõplikult lukku. Kibekiire plaanimuutuse tingis kohalike innukas protest.

Telia otsustas päevapealt loobuda plaanist keerata Põlvas ja Valgas esinduste uksed tänasest lõplikult lukku. Kibekiire plaanimuutuse tingis kohalikke innukas protest.

Põlva ja Valga esinduse akendele riputatud sildid, et jaanuarikuu lõppedes esindused enam uksi ei ava, kadusid üleeile enne hämaruse saabumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles