Politseinikud pidasid Narvas kinni kaks mõrvas kahtlustatavat meest

Kadri Kuulpak
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahistamine. Pilt on illustratiivne
Vahistamine. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Ida prefektuuri politseinikud pidasid kinni kaks meest, keda kahtlustakse selles, et neljapäeval, 1. veebruaril kella 23.40 paiku tungisid nad Narvas Joala tänaval kallale 51-aastasele mehele. Kannatanu suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Reedel veidi enne südaööd pidasid Narva politseijaoskonna politseinikud esimese kahtlustatava, 28-aastase mehe, kinni. Täna hommikul pidasid politseinikud kinni ka teise kahtlustatava, 42-aastase mehe. Mõlemad kinni peetud isikud on Narva elanikud. Praeguseks on mõlemale mehele esitatud kahtlustus Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb mõrva ning mõlemad kinnipeetud on kahtlustavana üle kuulatud.

«Ida prefektuuri politseiametnikud tegid lühikese aja jooksul intensiivselt tööd, et taastada Narva elanike turvatunne ja inimestele ohtu kujutavad isikud kinni pidada. Siinkohal mängis suurt rolli uurijate rikkalik töökogemus ja vastustunne Narva inimeste ees,» sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Sergei Andrejev.

«Politsei teeb kõik selleks, et sooritatud raske kuriteo täpsemad asjaolud võimalikult kiiresti välja selgitada,» lisas Andejev.

Homme taotleb Viru Ringkonnaprokuratuur nende isikute vahistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles