Kanal 12 on esmaspäevast nähtav ka Viasati võrgus

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K12
K12 Foto: Eesti Meedia

Kanal 12 on esmaspäevast nähtav ka Viasati televõrgus, olles nii kättesaadav igas Eestimaa kohas.

AS Eesti Meedia juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul käisid läbirääkimised Viasati omanikega Kanal 12 lülitamiseks nende televõrku ligi aasta ning võtsid sedavõrd pikalt aega seoses Viasati omanikfirma vahetumisega.

«Nüüd on aga väga hea meel teatada, et esmaspäevast saavad ka Viasati vaatajad nautida Kanal 12 mitmekülgset programmi. See on eriti hea uudis spordisõpradele, et lisaks Postimees Online´ile ning Kanal 2-le toob Eesti Meedia just Kanal 12 vahendusel kodumaise televaatajani väga suures mahus Pyeongchangi olümpiamängude ülekandeid,» ütles Nuutmann. Kanal 12 lisandumine Viasati platvormile annab võimaluse suurendada telekanali vaatajaskonda ligi kümme protsenti ning nüüd on loodud tehniline võimalus vaadata Kanal 12 programmi igas Eestimaa paigas.

Testosterooniga lajatav Kanal 12 toob igapäevaselt vaatajate ette põnevussarju ja -filme, teleklassikat kodu- ja välismaalt, huumorit ja kauneid naisi. Palju tähelepanu pööratakse ka hobide ja elustiilidega seotud saadetele, samuti on kavas teadussaateid ja spordiülekanded, näiteks La Liga, VTB Ühisliiga Korvpall, WRC, PyeongChang taliolümpia jne.

Kõik Viasat Hõbe, Viasat Kuld ja Viasat Teemant teleteenuse paketi omanikud leiavad Kanal 12 kanalipositsioonilt 22. HD digibokside nimekirja lisandus kanal automaatselt, SD vastuvõtjatele on vajalik teha uus kanalite otsing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles