Viisitamm: pealtkuulamisega olen arvestanud juba aastaid

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infot, et kapo Pärnu linna riigihankeid uurib, valdas Viisitamm enda sõnul juba pikemat aega.
Infot, et kapo Pärnu linna riigihankeid uurib, valdas Viisitamm enda sõnul juba pikemat aega. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

Pärnu linnapea Mart Viisitamme sõnul on ta juba viimased neli-viis aastat arvestanud sellega, et kapo võib tema kõnesid pealt kuulata.

«Sellega olen ma arvestanud juba neli-viis aastat oma eelmisest töökohast tulenevalt,» vahendasid ERR Uudised Viisitamme intervjuud ERRi raadiouudistele.

Infot selle kohta, et kapo Pärnu linna riigihankeid uurib, valdas Viisitamm enda sõnul juba pikemat aega. «See ei teinud mind kuidagi eriliselt valvsamaks, sest minu teada on meil kõik riigihangetega korras ja kõik käib seaduse mõtte ja sätte järgi,» märkis uurimise alla sattunud Pärnu meer.

«Eks ta loomulikult ebameeldiv ole ja natuke segab ka igapäeva tööd, aga las nad rahulikult veenduvad selles, et mingeid suuremaid õigusrikkumisi küll ei ole,» vastas linnepea küsimusele, kas teda uurimisorganite töö häirib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles