Ratas külastab taliolümpiamänge ning kohtub Lõuna-Korea peaministriga (1)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas.
Peaminister Jüri Ratas. Foto: Tairo Lutter

Peaminister Jüri Ratas sõidab täna visiidile Lõuna-Koreasse, kus kohtub Pyeongchangi taliolümpiamängudel Eesti sportlaste ja olümpiadelegatsiooniga. Samuti kohtub peaminister Soulis ametikaaslase Lee Nak-yeoniga. 

Ratas külastab visiidi käigus Pyeongchangi olümpiaküla ning elab taliolümpiamängudel kaasa Eesti sportlastele suurslaalomis, 10 km laskesuusatamises, 12,5 km laskesuusatamises ning 1500 m kiiruisutamises. Ühtlasi on ministril kavas jälgida Soome-Kanada heitlust jäähokis.

Kolmapäeval, 14. veebruaril kohtub Ratas Soulis peaminister Lee Nak-yeoniga, kellega arutatakse Eesti ja Lõuna-Korea küberjulgeoleku koostöö tihendamist ning majandus- ja kaubandussuhtete elavdamist. Samuti külastab Ratas Korea Vabariigi parlamenti, kus kohtub Korea-Eesti sõprusgrupi liikmetega.

Eesti ja Lõuna-Korea kuuluvad mõlemad maailma arenenumaid e-riike ühendavasse Digital 5 koostöövõrku, mis alustas tegevust 2014. aastal.

Peaminister Ratas naaseb Eestisse kolmapäeva hilisõhtul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles