Tänavasport vallutab ostukeskused

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavasport eeldab kiirust, jõudu ja vastupidavust.
Tänavasport eeldab kiirust, jõudu ja vastupidavust. Foto: Mario Toom

Viimasel ajal on noorte seas hakanud levima moeväljend street workaout. Ala populaarsus levib maailmas kulutulena, sest sellel on olemas kõik elemendid, et olla köitev – harjutused pakuvad väljakutset ja adrenaliini, annavad hea vormi, treenida saab igal pool, lisaks kuulub kõikide nende suvalistel torudel sündivate jõu- ja ilunumbrite juurde ka show'lik element. Treenija tunneb end staarina ja teistel on põnev teda jälgida.

Homme lähebki Tallinnas lahti uudne tänavaspordi võistlussari «Clash Of The Bars». Avaüritus peetakse Nautica keskuses.

Ürituse peakorraldaja Erik Naissaare sõnul on publikule garanteeritud kõrgetasemeline vaatemäng. «Street workout’iga tegelemine nõuab lisaks tugevusele ka tasakaalu, painduvust ja kiirust ning selle raames on spordiväljakutelt tuttavatel kangidel võimalik teha vägagi muljetavaldavaid trikke,» kirjeldas ta. «Lisaks meie parimatele sportlastele on kohale tulemas ka esinduslik delegatsioon Soomest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles