Tallinna kultuuriväärtuste ameti juhataja lahkub ametist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Kivilo.
Anu Kivilo. Foto: Peeter Langovits

Tallinna kultuuriväärtuste ameti juhataja Anu Kivilo paneb 6. juunist senise ameti maha ning asub tööle Pimedate Ööde Filmifestivali (PÖFF) korraldustoimkonnas.

«Ma ei astu tagasi, vaid lähen ikka edasi,» ütles Kivilo Postimees.ee`le. «Siin ametis saab mul juba viis aastat täis. Lähen PÖFF-i, seal jääb minu peale kogu administratsiooni pool. PÖFF-is on suurenemised ja laienemised ees ootamas. Minu lahkumises praeguselt kohalt ei ole vaja otsida mingeid intriige.»

Kivilo lisas, et inimesed on erinevad – Tallinna linnavalitsuses leidub ameteid, mille juhatajad on pikki aastaid tublilt oma kohal töötanud, kuid Kivilo elu on nii kulgenud, et 5 -6 aastat ühe koha peal on olnud talle paras aeg. Kultuurivaldkonnas on ta tegutsenud 1994. aastast alates.

Kultuuriväärtuste ameti uue juhataja nime ei ole veel teada. Kivilole peab asendaja leidma ja kinnitama Tallinna linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles