Fotod sündmuskohalt: Viljandis hukkus elumaja põlengus inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästeameti teatel saabus täna kell 19.43 teade Viljandi linnas Reinu teel põlevast kahekordsest elumajast.

Päästjad evakueerisid Reinu tee 26a majast viis inimest ning leidsid põlevast korterist ühe hukkunu. Haiglasse viidi kolm inimest. 

Kella 21 ajal teatas päästeamet, et tulekahju on lokaliseeritud, kuid kustutustööd veel kestavad. Mis põlengu põhjustas, pole veel teada.

Maja juhatuse liige ning haldaja Andres Nuut ütles esmaspäeva õhtul Sakalale, et on juhtunust šokis. Ise ta hoones ei ela, kuid tunneb kõiki sealseid inimesi. «Seal elab noori ja vanu, korteriomanikke ja üürnikke, aga kõik oli korras ja inimestega probleeme ei olnud,» kinnitas ta. Millest põleng alguse võis saada, ei osanud Nuut arvata. «See ei saanud olla elektri- ega küttesüsteem,» sõnas ta.

Ahiküttega maja korstnaid puhastatakse Nuudi kinnitusel igal sügisel ning elektrijuhtmestik oli korras. «Tõesti ei suuda ette kujutada, mis juhtuda võis ja miks see põleng nii hilja avastati,» nentis Nuut. Kortermaja on kindlustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles