Sotsid lasevad auru välja, ent jätkavad Ossinovskiga (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Hannes Hanso ja Rainer Vakra jäid eile ainsateks vastuvoolu ujuvateks Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhtpoliitikuteks, kes partei rekordväikese toetuse tõttu vihjasid võimalusele erakonnapea Jevgeni Ossinovski välja vahetada. Ülejäänud tuumik usub, et parema suhtekorraldusega suudetakse sotside valijad 2019. aasta parlamendivalimisteks taas partei taha rivistada.

«Tuleks ausalt rääkida, et äkki tuleks esimees ümber vahetada,» ütles eile sotside riigikogu fraktsiooni liige Hannes Hanso Delfile.

Tõtt-öelda on endine kaitseminister SDE ladvikuga vaikivas opositsioonis olnud juba kuu aega – alates sellest, kui ta Urmas Reinsalu umbusaldamisel vastupidiselt erakonna otsusele IRLi kuuluva justiitsministri jätkamise vastu vastu hääletas. Eile raputas Hanso haavale taas soola, kui teatas, et reitingu languse põhjuseks võib olla otsus oma väärtuste vastaselt Reinsalu umbusalduse avaldamisel hoopis toetada.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles