Suur finaal tulekul! «Eesti laulu» viis favoriiti

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti Laul".
"Eesti Laul". Foto: Madis Sinivee

Kes peaks võitma tänavuse «Eesti laulu»? Igaüks on kirglikult oma lemmiku poolt ja ka Arteri muusikanõukogu ei suutnud päris erapooletuks jääda, tõstes esile viis favoriiti. Midagi pole teha – nad on valiku tegemiseks paraku lihtsalt liiga head!

«Eesti laul» rikastab kohalikku muusikaelu tõhusamalt kui miski muu. Energiast pulbitsevat värskust lennutatakse laiema avalikkuse orbiidile. Käi korra ära «Eesti laulul» ja inimesed teavad sind, uksed su ideedele on valla!

Eurovisioonil aga ei piisa sellest, et sa kohalikku publikut positiivselt üllatada suudad. See maailma suurim telesõu on eelkõige võistlus. Karm tuleproov ka kogenud artistile. Meile võib tunduda, et seal teevad ilma verinoored uustulnukad, ja nii tekib kiusatus asja kohalike jõududega järele teha – sest mine tea, äkki õnnestub! Kahjuks pole see nii, etteaste suudab hinge pugeda ikka vaid kaljukindlal professionaalsel kandikul serveerituna. Artist peab valitsema lava, et oma sõnum kohale viia. Ja algaja, olgu ta nii armas ja sümpaatne kui tahes, selles karmis tormis päris kindlasti välja ei vea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles