Parvlaevad hakkavad Hiiumaale sõitma Virtsu sadamast (13)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Leiger
Parvlaev Leiger Foto: praamid.ee

Kuna madal veetase Rukki kanalis takistab parvlaevaühendust Hiiumaaga, hakkavad parvlaevad Heltermaale sõitma Virtsu sadamast.

TS Laevad juhatuse esimees Jaak Kaabeli sõnul on laevaühenduse loomine Hiiumaa ja mandri vahel väga oluline, seetõttu avab ettevõte liini Heltermaa ja Virtsu sadamate vahel, teatas TS Laevad.

Parvlaev Tiiu väljub neljapäeval kell 20 Heltermaalt Virtsu ning võtab peale nii reisijaid kui sõidukeid. Järgmised reisid toimuvad reedel kell 8 väljumisega nii Heltermaalt kui Virtsust. «Reisid jätkuvad kuni laevaliikluse taastumiseni Rohuküla-Heltermaa liinil. Pöörame tähelepanu, et tulenevalt jääoludest võib esimene reis võtta kaua aega,» ütles Kaabel.

Pileteid müüakse Heltermaal kassast ja Virtsust väljunud reisidele suunatakse inimesed pileti eest maksma pärast reisi Heltermaal.

Parlaev Leiger väljub neljapäeval kell 19.30 Rohukülast ja suundub Heltermaale ning võtab peale vaid reisijaid ilma sõidukiteta. Reedel sõidab Leiger ka Heltermaa -Virtsu liini.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles