Keskerakondlase seiklused Putini peol ja linna rahakotiga (6)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linna Noortevolikogu endiselt juhilt Triinu-Liis Paabolt ootab noorsooamet senini selgitusi küsimusi tekitanud rahakasutuse kohta, kuigi volikogu ta enam ei juhi.
Tallinna Linna Noortevolikogu endiselt juhilt Triinu-Liis Paabolt ootab noorsooamet senini selgitusi küsimusi tekitanud rahakasutuse kohta, kuigi volikogu ta enam ei juhi. Foto: Erakogu

Eelmise aastani Keskerakonna noortekogu juhatusse kuulunud ja samuti Tallinna noortevolikogu juhtinud Triinu-Liis Paabo kohtus Ühtse Venemaa noortejuhi vahendusel Putiniga ning on praegu linnale võlgu aruande tema käsutuses olnud pangakaardi küsitavate kulutuste kohta.

Rääkides oma eelmise sügise suurtest seiklustest maailmas – reisid Hiinasse, Kolumbiasse, Etioopiasse, Elevandiluurannikule ja Euroopa pealinnadesse –, toob Paabo  ühe kõige ülevama elamusena kohe esile kohtumise Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.

Paabo ütleb, et see oli võimalik ainult tänu sellele, et ta kuulub Keskerakonda. Toredaks seigaks peab ta ka seda, et tal õnnestus enne kohtuda Putiniga – see toimus mullu oktoobris Sotšis (vt kõrvallugu) – kui Eesti presidendi Kersti Kaljulaidiga, keda ta nägi juhuslikult novembris Etioopia pealinnas Addis Abebas, kus aitas korraldada Euroopa Liidu ja Aafrika Liidu tippkohtumist.

Ent juba sel ajal, mil ta maailma eri paigus noorteprojektides osales ja ürituste korralduskomiteedes kaasa lõi, tahtis Tallinna spordi- ja noorsooamet (TSNA) selgitusi tema juhitud Tallinna noortevolikogu küsimusi tekitavate kulutuste kohta. TSNA toetab noortevolikogu 5000 euroga aastas, mullu oli noortele ette nähtud isegi 7500 eurot.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles