Tallinna lennujaam sulgeb esmaspäevast reisiterminali esise sõiduautodele

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Lennujaam

Seoses uue parkimismaja ehitusega sulgeb Tallinna Lennujaam alates 5. märtsist kuni 11. juunini reisiterminali esise nn. «kiss&fly» lühiajalise parkla sõiduautodele.

Sel perioodil saavad sõidukid reisijate toomisel ning viimisel peatuda Tartu maantee ääres asuval ajutisel seisualal. Ajutisse parklasse saavad reisijad tellida ka endale sobiva taksofirma, lepingulised taksod (Tallink Takso ja Tulika Takso) teenindavad reisijaid jätkuvalt reisiterminali ees.

Invaparkimiseks on lennujaamas A2 parkla, kust pääseb reisiterminali kõige paremini läbi ühistranspordikeskuse ühendusgalerii. Erivajadusega reisijatel on võimalik lennujaama teenindajate abi paluda helistades telefonil 6 058 288.

Lennujaamas parkimise eest on kõige mugavam tasuda mobiilimaksega vastavalt piletil olevale infole, samuti leiduvad maksemasinad kõigi terminali väljapääsude juures ning A2 parklas. Ajutises «kiss&fly» parklas on tasuta parkimise aeg pikenenud 15 minutilt 20 minutini, kuid pikemal peatumisel on mõistlikum kasutada A2 ja A4 parklaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles