TS Laevad jätkavad sõitmist Virtsu-Heltermaa liinil 8. märtsini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tiiu sõidab Rohuküla–Heltermaa liinil.
Parvlaev Tiiu sõidab Rohuküla–Heltermaa liinil. Foto: Erik Prozes / Postimees

TS Laevad jätkavad sõitmist Virtsu-Heltermaa liinil 8. märtsini, et tagada stabiilne parvlaevaühendus mandri ja Hiiumaa vahel.

TS Laevade juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul ei ole ilmaprognoos püsivalt muutunud, mille tõttu on veetase Rukki kanalis parvlaevade tõrgeteta liikumise jaoks endiselt liiga madal. «Jälgime pidevalt Rukki kanali veetaset ning kohe kui olud püsivalt paranevad taastame esialgse liini. Hetkel ei ole soodsaid pikemaajalisi muutusi märgata, mille tõttu jätkame sõitmist Heltermaa-Virtsu liinil. Antud lahendus on parim tagamaks hiidlastele ja Hiiumaa külalistele ning autodele ja veokitele kindel parvlaevaühendus ning võimalus oma reise ette planeerida,» selgitas Kaabel.

1. kuni 4. märtsini veeti Virtsu-Heltermaa liinil 21 reisiga kokku 1533 reisijat ning 656 sõidukit, millest olulise osa moodustasid veokid ja bussid. 

Kuni 8. märtsini toimub Virtsu-Heltermaa liinil iga päev kokku kuus reisi, kolm reisi Virtsust ja kolm Heltermaalt. Täpsem ajagraafik on üleval kodulehel praamid.ee.

Virtsu-Heltermaa liini reisijatel palutakse arvestada sellega, et sellele liinile eelmüüki ei toimu.

Ilmaolude pikemaajalisel muutumisel taastub liiklus Heltermaa-Rohuküla liinil ning TS Laevad teavitab sellest esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles