Motikad kogunevad Tallinnas

Madis Vaikmaa
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks eelmisel aastal Tallinn Motor Show projektitsiklite konkursil auhinnale kandideerinud pilgupüüdjatest.
Üks eelmisel aastal Tallinn Motor Show projektitsiklite konkursil auhinnale kandideerinud pilgupüüdjatest. Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Saku Suurhallis võib reedest pühapäevani imetleda mootorrattaid, mopeede ja maastikukulgureid. Mõneti üllatuslikult on rivis ka kasutatud tsiklid ja autod.

«Kuigi Tallinn Motor Show pole mingi automess, on tsiklite vedamiseks kõlblikud mudelid kohale toonud kaheksa automarki. Nende hulgas on näiteks Mercedes-Benz, Honda ja Renault, rääkimata Ameerika Ühendriikide toodangust,» ütles ürituse peakorraldaja Rauno Kais.

Kui näitajate poolest autode lainel jätkata, saavad motomatkaentusiastid sadade tsiklite hulgas uudistada ka matkatsiklit BMW K1600B, mis on varustatud muljet avaldava 160-hobujõulise 6-silindrilise reasmootoriga. Võimsa matkatsikli kõrval on BMW esindatud veel 14 mudeliga, millest kõige lahjem on pigem naistele suunatud G310GS. (Aga teisalt on lahja ka selle tsikli 6000 euro alla jääv hind!)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles