Sotsiaaltöötajad süüdistavad keskerakondlasest linnajuhti ülbes käitumises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna vanema asetäitja Reena Tolmik.
Kesklinna vanema asetäitja Reena Tolmik. Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna kesklinna sotsiaalkeskuse töötajad on mures nende juhatajale Jaanika Luusile surve avaldamise pärast ning on solvunud kesklinna vanema asetäitja Reena Tolmiku üleoleva käitumise pärast.

Sotsiaalkeskuse kollektiiv saatis abilinnapea Merike Martinsonile murekirja, milles teatavad, et nende juhatajale Jaanika Luusile avaldatakse survet ametist lahkumiseks. «Põhjenduseks tuuakse vastuolu kollektiiviga, mis tuli meie kollektiivile täieliku üllatusena,» seisab murekirjas.

Töötajad kirjutavad, et aasta alguses tuli koduhoolduse sektor kesklinna sotsiaalkeskuse alluvusse valutult just tänu Jaanika Luusile ja tema toetusele. «Ta on oma töös äärmiselt kompetentne ja abivalmis. Temaga koostöö on väga meeldiv ja meile jääb arusaamatuks temale surve avaldamise põhjus,» seisab 27 töötaja allkirjaga pöördumises.

Pöördumises kirjeldatakse möödunud nädalal toimunud koosolekut kesklinna vanema asetäitja Reena Tolmikuga, kes oli palutud selgitusi andma. «Reena Tolmik käitus meie suhtes väga alandavalt, ründavalt ja üleolevalt. Me ei saanud argumenteeritud vastuseid. Vastupidi, meil soovitati kõigil töölt lahkuda,» kirjutavad töötajad.

«Meil on raske jätkata koostööd Reena Tolmikuga, ilma, et ta meie ees vabandaks ja muudaks suhtumist töötajatesse,» lõpetavad sotsiaaltöötajad oma kirja, paludes abilinnapealt positiivset lahendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles