Keskkonnaministeerium koondas 11 töötajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaministeerium.
Keskkonnaministeerium. Foto: Toomas Huik

Keskkonnaministeerium muudab kahes üksuses töökorraldust ja struktuuri ning koondas seetõttu 11 inimest.

Keskkonnaministeerium muudab keskkonnakorralduse üksuses ja tugiüksuses töökorraldust ja struktuuri ning koondas seetõttu reedest keskkonnakorralduse üksusest kaheksa ja tugiüksusest kolm inimest, ütles reede BNS-ile ministeeriumi pressiesindaja Berit-Helena Lamp.

Lambi sõnul kujundatakse keskkonnakorralduse üksuses ümber maapõueosakonna ja keskkonnakorralduse osakonna töö. Luuakse uus keskkonnatehnoloogia osakond, millele läheb üle osa keskkonnakorralduse osakonna ülesannetest - tööstusheite- ja kemikaalipoliitika ning hädaolukordade lahendamine - ning senised maapõueosakonna ülesanded.

«Selle muudatuse peamine eesmärk on ühtlustada töökoormust ning kujundada selgemalt piiritletud ülesannete jaotusega osakonnad, kus ühes keskendutakse tervikliku ringmajanduspoliitika arendamisele ja teises suure mõjuga tööstuse keskkonnapoliitika kujundamisele,» sõnas Lamp.

Tugiüksuse juurde luuakse uus osakond - riigivara osakond -, mille põhiülesandeks on maapoliitika ja maaga seotud teemadel ministeeriumi seisukohtade kujundamine ning keskkonnaministeeriumi valitsemisel oleva riigivara haldamise ja arvestuse korraldamine, sõnas Lamp.

«Ministeeriumis ei ole seni olnud keskset üksust, kes oleks keskendunud laiemas tähenduses riigivara temaatikale ning  loodav osakond peab toimima nimetatud valdkonnas ministeeriumi kompetentsikeskusena,» lisas Lamp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles