Hubert Hirv pakkus kautsjoniks kuni 200 000 eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press / Scanpix

Tallinna ringkonnakohus vaagis esmaspäeval kinniste uste taga veebruari keskel kuritegeliku ühenduse juhtimises kahtlustatavana vahistatud ettevõtja Hubert Hirve võimalikku vabastamist kuni 200 000 euro suuruse kautsjoni vastu, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Ringkonnakohus vaagis Sillari määruskaebust Hirve (59) vahistamisele kinniste uste taga ning teeb selle kohta määruse esmaspäeva pärastlõunal.

Veebruari keskel lubas maakohus vahistada Hirve, tema äripartneri Pavel Gammeri (54), samuti Eesti kuritegelikus ilmas tuntud Ahmed Ozdojevi (48) ja veel neli inimest.

Kahtlustatavate hulgas on ka tuntud vandeadvokaat Viktor Särgava (35) ning keskkriminaalpolitsei pidas teiste hulgas kinni ka oma kunagise kolleegi, rahapesu andmebüroos üle kümne aasta töötanud Aivar Orukase (44), samuti kunagise kaitsepolitseiniku Viljar Subka (49).

Riigiprokuratuuri kahtlustuse järgi on aastaid tegutsenud kuritegelik ühendus toime pannud erinevaid majandusalaseid ning varavastaseid kuritegusid eesmärgiga teenida ühenduse juhtidele ning liikmetele varalist kasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles