Liftijutt tabas koolijuhti nagu välk selgest taevast (3)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme kooli juht Vallo Reimaa ei mõista, miks tahab linn kulutada 100 000 eurot lifti rajamisele kooli, kui tegelikult vajaks lahendust hoopis ruumikitsikus.
Tamme kooli juht Vallo Reimaa ei mõista, miks tahab linn kulutada 100 000 eurot lifti rajamisele kooli, kui tegelikult vajaks lahendust hoopis ruumikitsikus. Foto: Margus Ansu

Tamme kooli juht Vallo Reimaa oli eile rabatud ajaleheloost, kust ta sai teada, et linnaametnikud kibelevad tema kooli lifti ehitama.

Tamme kooli hoolekogu liige Elmut Paavel oli väga ärritunud kuuldes, et kooli ruumikitsikuse lahendamise asemel hakatakse ehitama lifti. Teie lugesite selle kohta lehest ja olite samuti ärritunud. Miks?

Mitu põhjust. Esiteks, ega keegi ole lifti vastu, lift on tore asi. Tean linna rahaprobleeme, millest meile on räägitud mitmel kohtumisel pikalt, ka linnapea juures kohtumisel, kuidas iga eurot tuleb lugeda ja kui keeruline on meie ruumikitsikuse lahendamiseks raha leida. Linnajuhid ei öelnud otse ei, aga põhjendasid, miks see on keeruline. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles