Tüli kokkuleppe korras eostatud lapse pärast tõi kohtuvaidluse

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitsjate hinnangul oli ette näha, et Anni sünnib konflikti, ehkki vanemad seda nii ei kavandanud. Põhjuseks on see, et lapsevanemad elasid lahus juba enne lapse sündi, kumbki oma maailmavaate, soovide, plaanide ja ettekujutustega Anni elust.
Lastekaitsjate hinnangul oli ette näha, et Anni sünnib konflikti, ehkki vanemad seda nii ei kavandanud. Põhjuseks on see, et lapsevanemad elasid lahus juba enne lapse sündi, kumbki oma maailmavaate, soovide, plaanide ja ettekujutustega Anni elust. Foto: Ilona Scheffbuch / Caro / Scanpix

Kunstlikult eostatud Anni pidi vanemate plaani järgi sündima harmoonilisse kärgperesse, ent nüüd klaarivad tema vanemate suhteid hoopis lastekaitsjad ja kohus.

Lapse kaitseks me detailidesse ei lasku.

Jaana ja Olegi lugu algas aga kiretult – nad isegi ei tundnud teineteist enne seda, kui said kunstliku viljastamise teel ühise lapse. Mehe ja naise viis kokku ainult seesama soov saada lihane laps, kellele võrdselt armastust jagada. Kui tänu tutvustele lõpuks teineteist leiti, läkski ühisprojekt käima.

Copy
Tagasi üles