Märtsikuu avab oma viimased kingitused

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.ev100.ee

Algab Eesti Vabariigi juubeliaasta 13. nädal, käes on kevad ja lõppemas märtsikuu. Seekordsetest põnevamatest sündmustest tuleb kindlasti äramärkida meistrivõistlused sulgpallis, Narva Kreenholmi elustav "Oomen" ning EV100 raamatausarja järgmise uudisteose ilmumine. Ning meelde tasub jätta ka märgusõna "Pärandivaderid".

ESMAPÄEV, 26. märts

  • Kell 11 toimub Viljandi Linnaraamatukogus sarja "Teatriinimesed räägivad" raames kohtumine näitleja Märt Avandiga. Üritus on osa sarjast "100 kohtumist Viljandi linna ja maakonna raamatukogudes".
  • Kell 18 toimub Narvas Geneva Kontserdimajas USA Saatkonna korraldatav tasuta kontsert. Erakordse kontsertkavaga esineb rahvusvaheliselt tuntud tšellist, Venemaal sündinud ning Ameerika Ühendriikides elav Ian Maksin. Kontsert kuulub USA Saatkonna kingitustesarja, mis toimub üle Eesti 26.-30. märtsini.

TEISIPÄEV, 27. märts

  • Kell 18 esineb Sillamäe Kultuurikeskuses Venemaal sündinud ning Ameerika Ühendriikides elav tšellist Ian Maksin. 26.-30. märtsini tähistab USA Saatkond Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tasuta kontsertidega üle Eesti.
  • Kell 19 esietendub Berliinis Konzerthausis Arvo Pärdi ja Robert Wilsoni ühisteos "Aadama passioon". Lavastuse muusikaliseks aluseks on Pärdi kolm olulisimat teost: "Aadama itk", "Tabula rasa" ja "Miserere". Esiettekandes kõlab ka spetsiaalselt lavastuse tarbeks loodud "Sequentiae".
  • Berliini kontserdimajas avatakse ka näitus "Arvo Pärt. Tuntud ja tundmatu". Kolmeks päevaks avatud ekspositsioon jutustab helilooja päritolust, lapsepõlve- ja kujunemisaastatest. 

KOLMAPÄEV, 28. märts

NELJAPÄEV, 29. märts

REEDE, 30. märts

LAUPÄEV, 31. märts

PÜHAPÄEV, 1. aprill

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles