Vabaerakond Nils Niitrale: partei rahaline seis on Eestis kõige eeskujulikum

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakond.
Vabaerakond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vabaerakonna tegevjuht Märt Meesak kirjutab oma vastulauses suhtekorraldaja Nils Niitrale, Postimehe endisele ajakirjanikule, et Vabaerakond ei kuluta vastutustundetult raha ning nende finantsseis on Eesti kõige eeskujulikum.

Vabaerakond ei planeerinud ega tellinud kampaaniat üldse mitte viimaste reitingute uudise valguses. Sellised reklaamipinnad on vaja broneerida nädalaid ette. Teiseks. Vabaerakond ei põleta vastutustundetult raha. Vastupidi - meie rahaline seis on tänastest Eesti parlamendierakondadest kõige eeskujulikum ning igat kulutust kaalume põhjalikult. Meil ei ole võlad, meil on hoopis säästud. Kolmandaks. See nädalane kampaania kahes Tallinna piirkonnas läks maksma mõnituhat eurot.

Meie kampaania põhiteema on autoril aga hoopis puudutamata jäänud. Selleks on Tallinna maksumaksja raha kulutamine PBK-st varjatud reklaami ostmiseks ja me juhime tähelepanu VEB fondist varastatud miljonitele.

Kokkuvõtteks, jäägem ikka positiivseteks. Meil on täna juba neid visioonikaid ideid majandusprogrammis ning erakonna üldkogul kinnitame ka erakonna tulevikku vaatava programmi. See kampaania tõestab, et peakirjadest kaugemale ei suvatseta lugeda ning kui Vabaerakond on aktiivseim parlamendis ning kokkuhoidlikum nii erakonna rahaasjades, kui ka saadikute kuluhüvitistes, siis selle kohta millegi pärast ei ilmu arvamuslugu pealkirjaga «Vabaerakond ei raiska rahva raha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles