Pere ostis unistuste kodu tagasi

Christin Mäemets
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Kokelmann (vasakul) loodab oma lapsepõlvekodu kaasa, kahe pisipoja teol ning vanemate Ilme ja Juri Zagovejevi toel aegamööda korda teha.
Katrin Kokelmann (vasakul) loodab oma lapsepõlvekodu kaasa, kahe pisipoja teol ning vanemate Ilme ja Juri Zagovejevi toel aegamööda korda teha. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Paarkümmend aastat tagasi olude sunnil Pärnumaal nüüdses Lääneranna vallas müüdud kodutalu jäi perele siiski unistuste elukohaks, mida aeg-ajalt vaatamas käidi. Nüüd, tänu juhuslikult sotsiaalmeedias nähtud pildile sai pere taas sama eluaseme omanikuks.

Paarkümmend aastat tagasi olude sunnil Pärnumaal nüüdses Lääneranna vallas müüdud kodutalu jäi perele siiski unistuste elukohaks, mida aeg-ajalt vaatamas käidi. Nüüd, tänu juhuslikult sotsiaalmeedias nähtud pildile, sai pere taas sama eluaseme omanikuks.

Lugu algas juba 30 aasta eest, kui Ilme Zagovejevale pakuti tööd kooliõpetajana. Kuna tema ja abikaasa Juri Zagovejev pidid Pärnu-Jaagupist kolima Koonga valda, pakuti neile samas kodu, kus elada. Esialgu ühepereelamut, kuid perel oli kindel plaan leida endale talumaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles