Jannseni ja Koidula mälestusväljaku ehitus sai alguse

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu märgib tulevast mälestusplatsi vaid mõni tara ja silt. Varsti peaksid ehitustööd olema täies hoos.
Praegu märgib tulevast mälestusplatsi vaid mõni tara ja silt. Varsti peaksid ehitustööd olema täies hoos. Foto: Sille Annuk

Eile algasid Ülejõe pargis Kaarsilla lähistel rahvusliku ärkamise suurkujude Lydia Koidula ja Johann Voldemar Jannseni mälestusväljaku rajamise ettevalmistustööd. Eile keskpäeval märkisid pargis ehitustööde algust mõni tara ning kollane silt, mis hoiatas ehitusmasinate eest.

Eilse, 3. aprillil algasid Ülejõe pargis Kaarsilla lähistel Koidula ja Jannseni mälestusväljaku rajamise ettevalmistustööd. Eile keskpäeval seisid pargis mõni tara ning kollane silt, mis hoiatas ehitusmasinate eest.

Ehitusteenistuse vanemspetsialist Märt Mõttus ütles, et kuigi mälestusväljaku rajamisega piiratakse tulevikus küll väikseid juppe jalgteedest, pole ümberpõiked märkimisväärsed. Jalakäijatel tasub siiski järgida silte, mis suunavad neid õigele teele, et ühel hetkel ei peaks ehitustaraga tõtt vaatama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles