Ossinovski kihutas Ratase ees Valka ja Põlvasse (10)

Anneli Ammas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kui eile käis Põlva ja Valga haiglas sünnitusosakonna sulgemisotsust leevendamas sotsiaaldemokraadist terviseminister Jevgeni Ossinovski, siis täna kogunevad samad seltskonnad Valgas ja Põlvas võõrustama keskerakondlasest peaministrit Jüri Ratast.

Tänaseks enam kui kaks nädalat tagasi otsustasid Tartu Ülikooli kliinikumi ja haigekassa esindajatest koosnevad kogud Põlva haigla sünnitusosakonna suvest, ja siis aega veidi korrigeerides sügisest, sulgeda, samaga ähvardati Valga haiglat.

Mõne päeva möödudes, kui Lõuna-Eesti kogukondadest hakkas kostma valulisi vastureaktsioone ning hakati suurel hulgal andma allkirju kahe haigla sünnitusosakonna toetuseks, sekkus terviseminister Ossinovski oma näoraamatus. Ta ei lubanud küll sünnitusosakondi avatuks jätta, aga noomis oma haldusala asutusi, haigekassat ja kliinikumi kohalike inimestega rääkimata tehtud liiga jäikade otsuste eest.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles