Saaremaa silla maksumuse analüüs peaks valmima aasta pärast (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaanitav Saaremaa sild kaardil
Plaanitav Saaremaa sild kaardil Foto: saartesillad.ee

Valitsuskabinet otsustas eelmisel nädalal, et majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koostab järgmise aasta märtsiks mandri ja Muhumaa vahelise püsiühenduse ehitus- ja hooldemaksumuse analüüsi ning ajakohastatud sotsiaalmajandusliku mõjuhinnangu, kirjutab ajaleht Saarte Hääl.

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson esitles neljapäeval kabinetile OÜ Saarte Sillad ettepanekut jätkutegevusteks Muhumaa-mandri ja Saaremaa-Hiiumaa vahelise püsiühenduse rajamiseks, selgus valitsuse pressiteenistuse teatest. Simson andis ülevaate Muhumaa-mandri püsiühenduse rajamise senistest arendustegevustest ning selle realiseerimiseks vajalikest tegevustest, riskidest ja ettevõtjate võimalikust koostööst riigiga.

OÜ Saarte Sillad üks eestvedajatest Raivo Hein tunnustas valitsuse otsust, kuid leidis, et analüüsi võiks valmis saada märksa kiiremini, edastas Saarte Hääl.

«Esimeseks sammuks on see väga positiivne, et valitsus asjaga edasimineku julge otsuse tegi,» tõdes Hein lehele. Samas märkis ta, et aasta on sellise uuringu tegemise jaoks raha ja aja raiskamine. «Pool aastat oleks olnud maksimum, et see töö ära teha,» arvas ta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles