Prokurör vaidlustas koera julmas kohtlemises süüdistatu õigeksmõistmise

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus mõistis 35-aastase Marge Arumäe (paremal) koera julma kohtlemise süüdistuses õigeks.
Pärnu maakohus mõistis 35-aastase Marge Arumäe (paremal) koera julma kohtlemise süüdistuses õigeks. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Prokurör teatas Pärnu maakohtule, et vaidlustab koera hoolitsuseta jätmises süüdistatava naise õigeksmõistmise Tallinna ringkonnakohtus.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm ütles ERR uudistele, et kohus teeb nüüd motiveeritud kohtuotsuse ning pärast seda esitab prokurör kaebuse ringkonnakohtule.

Eelmisel nädalal mõistis maakohus looma julmas kohtlemises süüdistatava Marge Arumäe (36) õigeks, kuna tema süü ei leidnud tõendamist.

Mai alguses nõudis Lääne ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Küllike Kask kohtuvaidluses Arumäe süüdimõistmist looma julmas kohtlemises ja tema karistamist kuue kuu pikkuse vangistusega, millest tal tuleb vanglas reaalselt ära kanda üks kuu.

Prokuratuur süüdistab naist selles, et ta jättis täitmata kohustuse hoolitseda koera tervise eest, mille tõttu tekkis loomal ulatuslik nahapõletik ja lihaskudede kahjustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles