Tallinna kesklinnas remonditakse öösiti raudteed

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudtee remont.
Raudtee remont. Foto: Margus Ansu

25.-28. maini teeb Eesti Raudtee tütarettevõte EVR Infra öösiti remonditöid Tehnika tänava ääres asuva Kitseküla reisijateveo platvormi piirkonnas.


«Töödest on teavitatud Tallinna linna vastavaid ametkondi ning võetud tarvitusele abinõud, et tööst tingitud müra minimaliseerida. Ettevõtte palub ümbruskonna elanikelt mõistvat suhtumist,» ütles Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase.

EVR Infra teeb käesoleval aastal Rail Baltic projekti raames raudtee kapitaalremondi töid Tallinna ja Ülemiste jaamade vahel. «Remondi eesmärgiks on eelkõige reisirongiliikluse kvaliteetsemaks ja sujuvamaks muutmine, samuti väheneb peale töid oluliselt rongide põhjustatud müra. Kuna päevasel ajal on reisirongiliiklus tihe ja seda pole võimalik katkestada, tuleb teatud tööprotsesse teostada öisel ajal,» selgitas Glase.

Eeldatavasti tehakse öösiti remonttöid samas piirkonnas veel 27.-30. juunini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles