Linnatänavailt on koristatud esimesed pool tuhat tonni rämpsu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadised koristustööd Pärnu maanteel.
Kevadised koristustööd Pärnu maanteel. Foto: Tairo Lutter

Tallinna tänavatelt on viimaste päevadega koristatud üle poole tuhande tonni pühkmeid, töödega alustati peamagistraalidel.

«Ilus ilm tähendab seda, et lõpuks saame linna kordategemisega pihta hakata,» ütles linnapea Taavi Aas. «Kevadkoristustööd algasid eelmisel nädalal ja jätkusid nädalavahetusel üheaegselt kõigis linna puhastuspiirkondades.»

Aasa sõnul on linna esmaseks prioriteediks anda kõigepealt korda peatänavad, kus on elavam jalgsi- ja jalgrattaliiklus. Tänaseks  on kommunaalameti lepingupartnerid koristustööde käigus linna tänavatelt kokku kogunud 539 tonni pühkmeid ja tänavate pesuks on kasutatud 367  kuupmeetrit vett.

Nädalavahetusel oli kommunaalameti lepingupartneritel väljas 37 masinat ja 30 käsitööbrigaadi. Linna kordategemisse on kaasatud 14 imurit, 16 multifunktsionaalset traktorit, kolm kallurit ja neli pesurit. Teemaa haljasalasid, ülekäike ja ohutussaari  koristavates käsitsitööbrigaadides tegutses 62 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles