Sotside ministrivalikul kaks peamist favoriiti (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heljo Pikhof ja Maris Jesse
Heljo Pikhof ja Maris Jesse Foto: Kollaaž

Kuu lõpuks peab Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) leidma inimese, kes asub  riigikokku mineva parteijuhi Jevgeni Ossinovski asemel tervise- ja tööministri kohale. Postimehe andmetel on kõige tõenäolisem, et uueks ministriks saab kas riigikogu liige Heljo Pikhof või sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse.

Kuu lõpuks peab Sotsiaaldemokraatlik Erakond leidma inimese, kes asendab tervise- ja tööministrina riigikogusse lahkuvat erakonna esimeest Jevgeni Ossinovskit. Postimehe andmetel on kõige tõenäolisem, et uueks ministriks saab kas riigikogu liige Heljo Pikhof või sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse.

Uue ministri leidmisega peab Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas tegelema esimees, kes esitab kandidaadi juhatusele, mis seejärel hääletab kandidaadi sobivuse üle. Kuna Ossinovski otsib asendajat töökohale, mida ta on pea kaks ja pool aastat täitnud, siis teab ta täpselt, millises seisus ta ministeeriumi üle annab ning millist inimest tal vaja läheb.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles