ETV+ peatoimetaja paneb ameti maha (3)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Saar
Darja Saar Foto: Erik Prozes

ERRi venekeelse telekanali ETV+ peatoimetaja Darja Saar lahkub 25. mail ametist ning ajutiselt hakkab telekanali juhi kohuseid täitma ERRi juhatuse liige Urmas Oru.

Darja Saar kirjutas ETV+ kodulehel , et tema töösuhe ERRiga lõppes vastastikusel kokkuleppel.

«Ees on uus telehooaeg, uued programmid, eesmärgid ja ülesanded. Ajakirjandus on nimetatud neljandaks võimuks ja kui nii, siis võim peab vahetuma,» kirjutas ta. Saare isiklikul hinnangul peab teatepulga temalt üle võtma venekeelne ajakirjanik ja meediajuht, kes teab, mida kujutab endast venekeelne kool, millised on probleemid kodakondusega, kes elab koos oma auditooriumiga ja iga päev suhtleb nendega.

Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liikme Riina Rõõmuse sõnul on Darja Saar ETV+ programmi käivitamisel teinud ära erakordselt suure ja tänuväärse töö, teatas ERR. Rõõmuse sõnul on Darja Saar võimekas juht ja energiline eestvedaja.

«ETV+ on Eesti meediamaastikul tänaseks kindlalt kanda kinnitanud ja esimene etapp on edukalt läbitud. Nüüd on aeg astuda järgmisi samme ja mõelda lojaalse auditooriumi sihikindlale kasvatamisele ning kogu ETV+ tegevuse paremale integreerimisele ERRi teiste kanalite ja tootmisüksustega,» ütles Rõõmus pressiteate vahendusel.

Lähiajal hakkab ETV+ tegevust kureerima juhatuse liige Urmas Oru ning ETV+ omasaadete ja programmi tootmist juhtima produtsent Hannela Lippus, kes on kanali juures olnud selle sünnist saati.

ETV+ on Eesti Rahvusringhäälingu venekeelne telekanal, mis alustas saadete edastamist 28. septembril 2015. Darja Saar on olnud kanali peatoimetaja selle asutamisest saadik.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles