Hobuseid vedanud Eesti sõiduk sattus Saksamaal liiklusõnnetusse, viga sai neli inimest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaroslav Frank / Panthermedia / Scanpix

Saksamaal Poola piiri lähedal sattus nädalavahetusel liiklusõnnetusse hobuseid vedanud Eesti sõiduk, loomad pääsesid õnnetuses vigastusteta, kuid kiirabi toimetas õnnetuspaigalt haiglasse neli inimest.

Õnnetus juhtus pühapäeva hommikul kell 9.51 A12 kiirteel Oderi-äärse Frankfurdi ja Müllrose vahelisel lõigul, kirjutab Brandenburgi liidumaa uudisteportaal Moz.

Esialgsetel andmetel ei märganud Poola numbrimärkidega auto juht õigeaegselt teel tekkinud liiklusummikut ning sõitis tagant otsa ees sõitu aeglustanud sõiduautole. Poola sõiduki taga sõitnud auto juht keeras kokkupõrke vältimiseks paremale sõidurajale, kuid ei jõudnud hoogu piisavalt maha pidurdada ning sõitis otsa Eesti numbrimärkidega autole, mille taga olnud furgoonis olid hobused.

Kiirabi toimetas õnnetuspaigalt haiglasse neli inimest. Poola numbrimärkidega autos olnud juhi vigastused olid rasked, ülejäänud kolme liikleja vigastused kergemad.

Loomaarst vaatas sündmuskohal hobused üle ja tunnistas nad terveks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles