Jürgen Ligi «Foorumis» Palole ja Simsonile: need kaks daami räägivad nii mööda (23)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi ja Kadri Simson.
Jürgen Ligi ja Kadri Simson. Foto: Erik Prozes / Postimees

Tänases ETV saates «Foorum» läks järgmise nelja aasta riigieelarve strateegia küsimuses õige tuliseks. Saates osalenud riigikogu liige Jürgen Ligi soovitas temaga debateerinud ettevõtlus- ja tehnoloogiaministril Urve Palol «vait olla» ning leidis, et kaks naisministrit «räägivad nii mööda».

Kui jutt läks eurorahade kasutamisele, avaldas endine rahandusminister Ligi arvamust, et Palo ja samuti saates osalenud majandus- ja taristuminister Kadri Simson teemat ei jaga.

«Kaks daami, kes peaksid majandusest rääkima – me oleme täiesti erineval pildil. Nad räägivad nii mööda, et on näha, et nende inimeste käest, kes teavad, ei ole nad mitte midagi küsinud,» arvas Ligi.

Ligi soovis sõna sekka öelda ka aktsiisipoliitika tõttu saamata jäänud 100 miljonist euro küsimuses, aga kui saatejuht talle sõna andis, ei tahtnud Palo oma juttu katkestada. Seepeale ütles Ligi ministrile: «Kas sa suudaksid vait olla natukene?»

Saates osalesid samuti rahandusminister Toomas Tõniste (IRL), Andres Herkel Vabaerakonna fraktsioonist ja Martin Helme EKRE fraktsioonist.

Saadet saab järelvaadata siit.

Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles