Briti leht: kas üks foto võib rikkuda McCaini šansid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas foto võib rikkuda presidendikandidaat John McCaini šansid?
Kas foto võib rikkuda presidendikandidaat John McCaini šansid? Foto: Reuters / Scanpix

Briti mõjuka päevalehe The Times arvates võib paar nädalat tagasi USA presidendikandidaatide valimisväitluse ajal tehtud foto rikkuda vabariiklase John McCaini šansid.

Fotol on McCain  demokraatide kandidaadi Barack Obama selja taga, keel suust väljas nagu tolal ja teeb Obama istmikust haaramise liigutust.

«McCain jäi oma žestidega fotograafide ette väga halval ajal - lõpusirge on juba kätte jõudnud. See foto võib valimistulemusi mõjutada,» kirjutas The Times.

Väidetavalt ei irvitanud McCain Obama üle, vaid soovis kiiresti lavalt minema saada.

«Poliitikud ei tohi esinedes isegi mitte sekundi murdosaks ennast lõdvaks lasta ja unustada, et on kõigi silme all. McCaini puhul on just sellega tegemist,» lausus avalike suhetega tegelev Mark Borkowski.

Borkowski lisas, et kuna suur osa ameeriklastest peab McCaini presidendiameti jaoks liiga vanaks ja tema ideid kummaliseks, siis tasub poliitikul seda ettevaatlikum olla.

Ta jätkas, et kui Obama oleks samas olukorras olnud, siis oleks seda tõlgendatud kui head huumorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles