Mölder kohtumisest Savisaarega: ei tasu siit loota mingisuguseid poliitilisi konstruktsioone (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva pärastlõunal käisid kohtu all oleval Tallinna ekslinnapeal ja endisel Keskerakonna esimehel Edgar Savisaarel külas kaks Tallinna abilinnapead - Vadim Belobrovtsev ja Tõnis Mölder - ning Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart. Ehkki külaskäik Hundisilmale on tekitanud omajagu elevust, ei tasu Mölderi sõnul kohtumisest mingisuguseid poliitilisi konstruktsioone loota. 

Mölderi sõnul oli Hundisilmale kogunenud seltskonnas jututeemadeks nii ilm, sport kui ka mõistagi päevapoliitika. «Ei tasu siit loota mingisuguseid poliitilisi konstruktsioone. Selles vestluses ega selles kohtumises neid teemasid ei arutatud,» sõnas Mölder võimalike algatuste kohta. 

Lisaks arutleti ka Rahvarinde 30. aastapäeva tähistamise teemadel. 

Uurides ka Tallinna linnapea Taavi Aasa umbusaldamise kohta, kinnitas Mölder, et tema Tallinna linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni 40 hääles ei kahtle. «Siinkohal ma küll soovin opositsioonile jõudu. Eks see on nende töö saada kokku vajalikud hääled,» kommenteeris ta. 

Mölder tunnistas, et suhtlust Savisaarega on jäänud viimasel ajal harvemaks. «Teadupärast on Edgar Savisaar suurest poliitikast taandumas,» märkis ta. 

Loe lisaks:

Edgar Savisaart väisasid kõrged külalised

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles