Kiire abi päästis elu (1)

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Kanarbik oli väga tänulik inimestele, kes teda terviserikke tekkimise ajal liinibussis aitasid. Eile sõitis ta bussiga Tartu ülikooli kliinikumi, et lasta olukorda veel uurida.
Steven Kanarbik oli väga tänulik inimestele, kes teda terviserikke tekkimise ajal liinibussis aitasid. Eile sõitis ta bussiga Tartu ülikooli kliinikumi, et lasta olukorda veel uurida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pole harv juhus, kui neid, kel avalikus kohas halb hakkab, kahtlustatakse esmalt liigses keelatud ainete tarvitamises. Seetõttu oli liinibussis terviserikke saanud Steven Kanarbikul oma sõnul õnne, et kaassõitjad ja bussijuht teda eelarvamusteta abistama tõttasid.

Poolteist nädalat tagasi pühapäeval läks Steven Kanarbik Viljandis bussi peale, et Tartusse sõita. Enne Oiu peatust hakkas tal halb.

Enne kui ta keha üle kontrolli kaotas, jõudis kahekümnendates eluaastates Kanarbik enda kõrval istuvale prouale öelda, et tal hakkas halb ja palus kiirabi kutsuda. Kaassõitja rääkis sellest kohe bussijuhile, kes Oiu peatuses seisma jäi.

Kuigi Kanarbik tähendas, et abistajad olid kiirabi peale isegi pahased, et Põltsamaalt tulekule kulus rohkem kui 20 minutit, sai ta arstidelt kiiresti abi. Kui oli selge, mis toimub, pandi vilkurid tööle ja sõidutati ta Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles