Politsei ontlikule pereisale: ära hakka röövliks (2)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulla- ja valuutapoe Tavid filiaal Sikupilli kaubanduskeskuses.
Kulla- ja valuutapoe Tavid filiaal Sikupilli kaubanduskeskuses. Foto: Mihkel Maripuu

Selle aasta 13. jaanuaril veetis 34-aastane ettevõtjast Ivar (nimi muudetud – J. V.) laupäeva oma kodus Lasnamäel. Naine oli kodust ära ning ta hoidis nende kahte last. Järsku helises uksekell. Ukse avanud mehe üllatuseks olid seal politseinikud. Ametnikud tutvustasid ennast Ivarile ning palusid luba sisse astuda ja veidi juttu rääkida. Segaduses Ivar oli nõus.

Selle aasta 13. jaanuaril veetis 34-aastane ettevõtjast Ivar (nimi muudetud – J.V) laupäeva oma Lasnamäel asuvas kodus. Naine oli kodust ära ning ta hoidis nende kahte last. Ühel hetkel helistas keegi tema ukse taga kella. Uksele jõudnud mehe üllatuseks olid seal politseinikud. Ametnikud tutvustasid ennast Ivarile ja palusid, kas nad võivad sisse astuda ja veidi juttu rääkida. Segaduses Ivar oli nõus.

Koos istuti maha. Seejärel rääkisid ametnikud talle ka oma külastuse eesmärgist. Sõnum oli otsekohene: „Ära riku oma elu ära – sul pole kriminaalkaristusi olnud ning parem oleks kui see nii jääks. Valuutavahetuse röövimine pole just parim lahendus.”

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles