Päevaga said liikluses vigastada üheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Kangrus.
Liiklusõnnetus Kangrus. Foto: Martin Ilustrumm

Pühapäev tõi liikluses kaasa neli rasket õnnetust, milles said kokku vigastada seitse inimest.

Esimene õnnetus juhtus kell 6.25 Läänemaal Lääne-Nigula vallas Piirsalu külas, kus 18-aastane mees sõitis mootorrattaga KTM-620 teelt välja kraavi. Juht ja mootorrattal viibinud 19-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kell 7.53 Tartumaal Kambja vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 193. kilomeetril Aardla ristmikul, kus 31-aastane mees sõitis Jeep Grand Cherokeega ette peateel liikunud Ford Mondeole, mida juhtis 76-aastane mees. Fordi juht ja sõidukis viibinud 74-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kolmas õnnetus juhtus kell 12.22 Tallinnas Linnamäe tee 11 maja juures, kus 56-aastane naine sõitis Toyota Rav4-ga otsa sõiduteed ületanud 10-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Neljas õnnetus juhtus kell 17.43 Pärnus Tallinna maantee ja Jannseni ning Rääma tänava ristmikul, kus Audi A4 juhtinud 23-aastane naine eiras valgusfooris põlenud punast tuld ning sõitis otsa Tallinna maanteel liikunud Volvo XC90-le, mida juhtis 34-aastane mees. Audi juht ja Audis viibinud 23-aastane naine ning Volvo juht ja Volvos viibinud 36-aastane naine toimetati Pärnu Haiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles