Postimehe vastutavaks väljaandjaks saab Merili Nikkolo

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merili Nikkolo
Merili Nikkolo Foto: PP

Pärnu Postimehe praegune peatoimetaja Merili Nikkolo asub mai esimesel poolel tööle ASi Eesti Meedia uudismeedia juhina ning Postimehe vastutava väljaandjana. Postimehe peatoimetajana jätkab Lauri Hussar.

Eesti Meedia juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnul saab Nikkolo ülesanne olema tõhustada koostööd kontserni uudismeedia üksuste vahel, et seeläbi veelgi parandada nii Postimehe kui ka teiste meediakanalite kvaliteeti. Lisaks Postimehele kuuluvad Nikkolo vastutusalasse maakonnalehed, BNS ning Kuku raadio.

Nikkolo sõnul tehakse Eesti Meedias väga head ajakirjandust. «Meil on tugevad toimetused, kus töötavad oma ala asjatundjad. Loodan, et saan olla toimetustele ja nende juhtidele hea partner, kellega koos leida uudseid ja värskeid ideid ning lahendusi. Kindlasti on meil ka mitmeid huvitavaid ja veel avastamata võimalusi kontsernisiseseks koostööks, millest võidaksid kõik meie lugejad, vaatajad ja kuulajad,» lisas Nikkolo.

Pärnu Postimehe uus peatoimetaja selgub hiljemalt jaanipäevaks, seni juhib toimetuse tööd tegevtoimetaja Kadrin Karner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles