Anvar Samost peab taas saatejuhti vahetama

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost.
Anvar Samost. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ainar Ruussaare asemel hakkab Vikerraadio igapühapäevases populaarses vestlussaates koos Anvar Samostiga osalema ajakirjanik Toomas Sildam. Saate uueks nimeks saab «Samost ja Sildam».

Sel pühapäeval on Ruussaar saatejuhina eetris viimast korda, Sildam esimest korda, samuti osaleb Samost ehk erandkorras ollakse eetris kolmekesi, teatab ERR uudised.

Samost ütles, et poliitikatoimetaja Sildam on ainulaadselt informeeritud ning raadiokuulajatel on nüüd lootust, et intrigeerivam osa tema poolt nädala jooksul kogutud põnevast taustateabest ja seostest jõuab esimest korda eetrisse.

Ruussaar alustab järgmisel nädalal tööd Eesti Meedia erikorrespondendina.

Seoses Ruussaare töökohavahetusega toimuvad muutused ka seni tema juhitud ERRi uudisteportaali igakolmapäevase saatega «Otse uudistemajast», seda saadet hakkavad juhtima Mirko Ojakivi, Rain Kooli, Indrek Kiisler, Toomas Sildam.

Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhid Hannes Rumm ja Anvar Samost.
Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhid Hannes Rumm ja Anvar Samost. Foto: ERR

2016. aasta sügisel hakkasid Anvar Samost ja endine Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Hannes Rumm taas pühapäeviti koos tegema  Vikerraadios  uut saadet «Samost ja Rumm», alapealkirjaga «Kohe näha, et vanad sõbrad».

Mullu suvel otsustas Rumm päevapealt saate juhtimisest loobuda, sest pärast tema tööle asumist välisministeeriumi muutis Vikerraadio juhtkond kiiresti meelt.

Samost ja Rumm juhtisid aastatel 1995–2001 Raadio 2s saadet «Olukorrast riigis». Pärast seda tegid Samost ja Rumm «Olukorrast riigis» erisaate aastal 2014 Paides Arvamusfestivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles