Uus poliitiline jõud annab avapaugu (48)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kallas ja Priit Alamäe
Kristina Kallas ja Priit Alamäe Foto: promo

Täna teatavad viis inimest Postimehe arvamusküljel poliitilise liikumise loomisest, mida võiks nimetada koondnimetusega Eesti 200: nende kaugem eesmärk on kujundada juba 200-aastast Eestit.

Täna teatavad viis inimest Postimehe arvamusküljel poliitilise liikumise loomisest, mida võiks nimetada koondnimetusega Eesti 200. Kuigi erakonna loomine pole välistatud, ütles selle juhtfiguure Kristina Kallas eile, et erakonna loomine pole otsene eesmärk, nii et need, kes vaid töökohta riigikogus soovivad, ei peaks nendega liituma.

Vasak-parem või liberaalne-konservatiivne telgedele jõud ennast veel ei paiguta. «Me oleme keskendunud ideedele. Maailmavaade ei ole olnud üldse oluline,» lausus Kallas.

Tema sõnul on liikumise loomine toimunud juba mõnda aega. «Mina liitusin sellega kuskil oktoobris, kui hakkasime lõimumise ja hariduse teemasid arutama,» ütles ta.

Kommentaarid (48)
Copy
Tagasi üles