Ratturite kokkupõrge lõppes haiglasse sõiduga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevade tulles sagenevad õnnetused ratastega.
Kevade tulles sagenevad õnnetused ratastega. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eile sai liikluses viga kolm inimest, Tartumaal põrkasid kokku kaks ratturit, kellest üks viidi haiglasse.

Neljapäeval kella 17.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Kastre vallas Tõrvandi-Roiu- Uniküla tee seitsmendal kilomeetril, kus jalgratast juhtinud 58-aastane mees sooritas vasakpööret kergliiklusteelt sõiduteele ja ei pannud tähele temast jalgrattaga möödasõitu sooritanud 33-aastast meest ja toimus kokkupõrge. Kokkupõrke tagajärjel ratturid kukkusid ning kiirabi toimetas 33-aastase mehe Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Kella 16.35 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 46 Kullerkupu ühistranspordipeatuse juures, kus 56-aastane mehe juhitud linnaliinibussi Scania ees pidurdas ootamatult teine linnaliinibuss, mille tõttu pidurdas ka bussi Scania juht, ning selle tulemusena kukkus bussis olnud reisija, 86-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 16.22 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kernu vallas Ruila-Laitse mnt kolmandal kilomeetril, kus esialgsetel andmetel kaubikut Ford juhtinud 65-aastane naine sõitis teelt välja vastu puud. Autojuht sai vigastada ja toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Sõidukis kaasreisijana viibinud 68-aastane mees ei kasutanud esialgsetel andmetel nõuetekohaselt turvavarustust ning hukkus. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles