Vietnami arstid päästsid tee äärde surema jäetud eestlase elu

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus Hanois.
Liiklus Hanois. Foto: Nhac Nguyen / AFP / Scanpix

Tundmatu sõidukijuht sõitis aprilli keskel Vietnamis otsa eestlasele ja jättis raskelt vigastatud mehe tee äärde lebama, arstidel õnnestus mehe elu siiski päästa.

Kohalikud elanikud leidsid raskelt vigastatud ja teadvuseta 28-aastase Eduardi 15. aprillil pealinnas Hanois Cau Giay piirkonnas tee servas lebamas. Sündmuskohal olnud jälgede põhjal võis järeldada, et mehele oli sõiduk otsa sõitnud ja sündmuskohalt lahkunud.

Mehele kutsuti kiirabi, kes toimetas ta haiglasse, kirjutab Vietnamnet.

Arstid diagnoosisid mehel koljuluumurru ja ajuvigastuse. Meedikud otsustasid teda kohe opereerida. Tund aega kestnud operatsioon läks hästi ning mees paraneb vigastustest.

28-aastane Eduard tuli Vietnami Eestist, et õpetada kohalikele lastele vabatahtlikuna inglise keelt. 15. aprillil oli ta teel tööle, kui sattus ränka liiklusõnnetusse.

Doctor Vu Xuan Quang käis kolmapäeval patsienti vaatamas ja leidis, et mees paraneb vigastusest hästi. Tõenäoliselt lubavad arstid ta järgmisel nädalal haiglast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles