Video: kohtingu tagaotsitavaga lõpetas arreteerimine (4)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelnevalt mitu päeva Sakala ajakirjanikule Katariina Krjutškovale mesijuttu ajanud Andres Viidase kohtumise naisega Haabersti šašlõkikohas lõpetas möödunud reedel arreteerimine.
Eelnevalt mitu päeva Sakala ajakirjanikule Katariina Krjutškovale mesijuttu ajanud Andres Viidase kohtumise naisega Haabersti šašlõkikohas lõpetas möödunud reedel arreteerimine. Foto: Mihkel Maripuu

«Võetigi kinni, nii nagu arvasin. Nii kui läksin, siis võetigi,» ütleb äsja vahistatud 50-aastane Andres Viidas telefoni, toetudes teise käega politseiauto katusele.

Aasta alguses tagaotsitavaks kuulutatud Viidase foto on mitu kuud rippunud Viljandi politseijaoskonna Facebooki-lehel. Ta on aastaid hoidunud vägivallakuritegude ja tapmisega ähvardamise eest määratud karistuse kandmisest. Ajakirjanduslikus eksperimendis tuleb välja, et tagaotsitavaga ühendust saada ja isegi kohtuda on hämmastavalt lihtne.

Kirjutan mitmele tagaotsitavale Facebooki Messengeris, et leidsin nende foto tagaotsitavate seast. Kahega õnnestub jutule saada. Üks neist on Viljandimaalt pärit endine äri- ja jahimees Andres Viidas, kes kutsub mu pärast paaripäevast vestlust kohtingule.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles