Meie Maa ajakirjanikud lõid suhtekorraldusfirma

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehe Meie Maa kunagine peatoimetaja, suhtekorraldusfirma ViVa Konsultatsioonid OÜ omanik Veiko Visnapuu.
Ajalehe Meie Maa kunagine peatoimetaja, suhtekorraldusfirma ViVa Konsultatsioonid OÜ omanik Veiko Visnapuu. Foto: Meie Maa

Saaremaa ajalehe Meie Maa peatoimetaja Veiko Visnapuu ja uudistejuht Ines Vapper rajasid suhtekorraldusfirma OÜ ViVa Konsultatsioonid.

ViVa Konsultatsioonid OÜ on asutatud eelmise aasta septembris. Firma tegevusalaks äriregistris on märgitud suhtekorraldus ja teabevahetus. Mõlemad omanikud töötavad Meie Maas: Veiko Visnapuu on väljaande peatoimetaja ja arvamustoimetaja ning Ines Vapper on uudistejuht ja majandustoimetaja.

Eesti ajakirjanduse eetikakoodeks näeb ette, et ajakirjanik ei võta vastu ametikohti, soodustusi, tasu ega kingitusi, mis tekitavad seoses tema ajakirjanikutööga huvide konflikti ja võivad vähendada tema usaldusväärsust. Lisaks ka seda, et ajakirjanik ei tohi olla kajastatava asutuse või institutsiooni teenistuses.

Eile saadeti ViVa Konsultatsioonide nime alt välja pressiteade Saaremaale loodava uue kaubandus- ja vaba aja keskuse kohta, mis kandis pealkirja «Saaremaa saab uue turismimagneti».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles