Tule osalema: Mindvalley inspiratsioonipäev ootab 14.-20. aastaseid noori!

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindvalley U on rahvusvaheline haridusprogramm, mis sel suvel jõuab esmakordselt Eestisse. Fotol kaader Barcelonas toimunud seminarist.
Mindvalley U on rahvusvaheline haridusprogramm, mis sel suvel jõuab esmakordselt Eestisse. Fotol kaader Barcelonas toimunud seminarist. Foto: www.mindvalley.com

​Maikuu lõpuni saavad noored end kirja panna Mindvalley tasuta inspiratsioonipäevale, mis toimub esmakordselt Tallinnas. Eesti Vabariigi juubeli puhul teeb meeskond eesti noortele kingituse: tasuta seminari teemal "Mindvalley noortepäev: Sinu erakordne elu". 

Mindvalley on 2003. aastal asutatud rahvusvaheline haridus- ning tehnoloogia ettevõte, mille missioon on tuua miljonite inimesteni üle kogu maailma laiahaardeline, eluks vajalikke oskusi edendav haridus läbi maailmakuulsate autorite virtuaalsete kursuste, konverentside ning festivalide. Mindvalley pühendunud töötajasõbraliku organisatsioonikultuuri edendaja, olles aastaid nomineeritud Wordblu poolt üheks kõige demokraatlikumaks rahvusvaheliseks ettevõtteks. 

Mindvalley asutaja ja juht Vishen Lakhiani on suur Eesti toetaja. Teda seob Eestiga eestlasest abikaasa Kristina Mänd Lakhiani, nende kaks last ja Mindvalley Eestis tegutsev 15-liikmeline tiim. 2017. aasta lõpus avaldati eestikeelsena Visheni raamat "Erakordse Elu Kood", mis esmakordselt jõudis ingliskeelsena trükki 2016. aastal ning tõusis kiirelt New York Times'i ja Amazon'i enimostetud teoste nimekirja. 

2018. aasta suvel toob Mindvalley tiim esmaskordselt Tallinnasse suurürituse, Mindvalley U, mille programm toimub Kultuurikatlas 28. juunist kuni 22. juulini. Rahvusvahelise programmi eesmärk on pakkuda haridusplatvormi elukestvaks õppeks sõltumata isiku vanusest ja tänu sellele on loodud ka eraldi programmi lastele ja teismelistele. Eesti Vabariigi juubeliaasta puhul tehakse eesti noortele ka tulevikku ulatuv kingitus – tasuta seminaripäev 14.-20.-aastastele noortele teemal "Sinu erakordne elu".

Mindvalley U projektijuhi Kadi Oja sõnul sündis tasuta noortepäeva idee koostöös EV100 korraldustoimkonnaga.

"Mindvalley on tuntud kui erakordsete seminaride ja festivalide korraldaja ning enamasti toimuvad meie üritused USAs, Lõuna-Euroopas, Kariibidel ja Kagu-Aasias. Esmakordselt toimub Mindvalley programm sel suvel Eestis ja otsustasime eesti noortele kinkida inspireeriva päeva, et tekiks võimalus meie suurepärastelt kõnelejatelt vahetult õppida." rääkis Oja.

Seminari sihtrühmaks valiti Oja sõnul just 14.-20. aastased noorukid. "Põhjus oli lihtne: soovime aidata noortel leida oma tee, mis on kooskõlas nende endi südamesoovide, unistuste ja visiooniga," märkis ta.

Noorte seminaripäev toimub laupäeval, 21. juulil Tallinnas, Kultuurikatlas. Kaheksatunnine seminar on osa pea kuu aega kestvast rahvusvahelisest haridusprogrammist Mindvalley U.

Seminaripäeval astuvad üles Mindvalley U põhiprogrammi esinejad, nende seas ka ettevõtte loojad Vishen Lakhiani ja Kristina Mänd Lakhiani. Oma kogemusi, teadmisi ja edulugusid jagavad ka mitmed eestlastest eeskujud. Näiteks Tanel Padar, Kristel Kruustük, Alar Ojastu ja teised.  

"Mindvalley noortepäev: Sinu erakordne elu" kuulub EV100 laste- ja noorte programmi.  

KUIDAS KANDIDEERIDA?

Mindvalley U tasuta inspiratsioonipäevale (väärtus 520 eurot) ootab Mindvalley osalema ligikaudu 500 noorukit üle kogu Eesti. Kuna kohtade arv on piiratud, peavad huvilised täitma lühikese kandideerimisavalduse hiljemalt 31. maiks 2018. Kõikide kandidaatide hulgast teeb valiku Mindvalley meeskond ning väljavalitutega võetakse ühendust hiljemalt juuni lõpuks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles