Suurele Emajõele püstitatakse pontoonsild

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pontoonsilla püstitamine.
Pontoonsilla püstitamine. Foto: Esti Meier

Seoses suurõppusega Siil püstitatakse 11.-12. mail Suurele Emajõele Vorbuse piirkonda pontoonsild, millest tulenevalt võib veeliiklus olla mõnevõrra häiritud.

„Silla püstitamisega seoses võib esineda Emajõel veeliikluses viivitusi silla püstitamise piirkonnas,“ ütles õppuse Siil tsiviil-militaarkoostöö spetsialist Janno Simm, kes tänab kõiki mõistva suhtumise eest seoses eesseisvate võimalike viivitustega.

Suurõppuse Siil raames rajab Saksamaa pioneerikompanii reedel ja laupäeval Tartu lähedal Vorbuse piirkonnas Suurele Emajõele pontoonsilla. Sellega seoses on võimalik, et veesõidukid peavad arvestama kuni veerandtunniste viivitustega, mil tagatakse neile läbipääs.

Liikluse sulgemine on kooskõlastatud Veeteede Ametiga. Lisainfo saamiseks võib helistada telefonil õppuse tsiviil-militaarkoostöö spetsialistile Janno Simmile +372 566 35519.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles